Apps

Flipsz

Flipsz

Flipsz heeft als doel om nostalgie van de 90’s en 00’s opnieuw te beleven door de gebruiker met objecten op een intuïtieve manier te laten spelen en verzamelen. De app bevat een album met hierin een overzicht van alle Flipsz die in het spel aanwezig zijn. Een deel van deze Flipsz verzamel je door de Quiz of andere spellen. Het overige deel valt te verkrijgen op de Hitszone evenementen.

P

P'app

P'app combineert het fysieke element van het papieren vliegtuigje met de nostalgische herinneringen die de meesten hiermee hebben. Dit word gedaan door berichten de wereld in te gooien en alleen beschikbaar te stellen op de plaats waar het bericht is geland.

Pixel war

Pixel war

Pixel war is een "augmented" shooter. De game zelf is te vergelijken met space invaders maar dan in een modern jasje. Voor dit project ben ik buiten mijn boekje gegaan. Ik heb mijn eige controler gemaakt waar de telefoon ingezet word, zodat de gebruiker een beter game ervaring heeft.

Retcar

Retcar

Retcar was misschien wel het leukste project tot nu toe! Bij dit project streamen we live de beelden van de 360° camera door naar de vr app. Doordat de camera achter het stuur van een afstandsbestuurbare wagen geplaatst is lijkt de gebruiker deze van binnenuit te besturen. Door de hoogte tot de grond krijg je ook een apart perspectief op de omgeving die voor nog wat extra plezier zorgt.